IMPORTANT: Pizza-info.ro nu comercializeaza mancare sau pizza! Pizza-info.ro este un director de informatii. Pentru comenzi luati legatura directa cu pizzeria respectiva.

Termeni si conditii

DESCRIEREA SERVICIILOR

Pizza-info.ro (în continuare referit ca și “platformă”) publică informații referitor pizzeriilor din România.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin vizitarea, vizualizarea subpaginilor de pe Pizza-info.ro și folosirea facilităților oferite de platformă confirmați acceptarea termenelor și condițiilor prezente în acest document.

EXONERAREA DE RĂSPUNDERE

Datele prezente pe Pizza-info.ro sunt date publice pe internet, culese manual cu referire spre sursă - la fiecare pizzerie se face referire spre website-ul sursă.

Deși Pizza-info.ro străduiește să prezintă informații cât mai actuale, acesta nu poate fi tras la răspundere pentru date inexacte, învechite sau ireale prezente pe portalul Pizza-info.ro. Pentru corectarea informațiilor referitoare pizzeriilor, vă rugăm să scrieți un e-mail pe adresa contact@pizza-info.ro.

Pizza-info.ro nu preia sau intermediează comenzi online sau comenzi prin telefon către pizzerii! Pizza-info.ro prezintă doar informații legate de pizzerii, precum nr. de telefon, orar si meniu.

Respectare termenului de livrare, calitatea produselor este obligația pizzeriilor (restaurant), iar Pizza-info.ro nu garantează aceste lucruri. DATE CU CARACTER PERSONAL ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Pizza-info.ro folosește următoarele cookie-uri esențiale pentru funcționarea site-ului:

- PHPSESSID - folosit pentru a mentine informații de cautare și navigare pe parcursul sessiunii (cookie temporal)

- gid - folosit de Google Analytics pentru statistică vizitatori

Pizza-info.ro nu colectează date private a vizitatorilor prin formulare.

Pizza-info.ro nu stochează alte informații a pizzeriilor decât cele publice pe platforma Pizza-info.ro